Schietbaan Jaspers
 
Jaspersweg 7  |  7103 AV Winterswijk  |  info@schietbaanjaspers.nl  | tel 0543-520453  | 06-38730424 (alleen tijdens kantooruren met nummerherkenning)

 


Jachtschieten en Wildbeheereenheden

Voor de leden van de deelnemende Wild Beheer Eenheden is er op de eerste en de laatste dinsdagavond van de maand de mogelijkheid om zonder extra kosten hun geweer in te schieten. Voor de stempel op lopend wild betaald men een bijdrage van € 15,00 op de WBE avonden. 

 Er wordt geschoten op de 100 meter baan en de 50 meter baan met het lopend varken.

De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

Ook is het mogelijk om op andere dagen en tijden het geweer in te schieten. De kosten zijn dan € 20,00. Je kunt daarvoor bellen met Eric Rusink, telefoonnummer 06-38730424


Aanpassing reservering schietbaan n.a.v. Corona-virus

Van de gemeente Winterswijk hebben we toestemming gekregen voor jachtaktehouders de banen ingaande 8 juni 2020 weer beschikbaar te stellen. Wel hebben we daarvoor wat wijzigingen moeten doorvoeren. De WBE's hebben een mail ontvangen met de nieuwe regels, waaronder:

- De banen zijn ingericht om te voldoen aan de 1,5 meter afstand norm. Daardoor zijn er minder banen beschikbaar

- in de gangen is 1-richtingsverkeer van toepassing. Volg de pijlen en voetstappen naar de baan en   uitgang.

- banen moeten vooraf gereserveerd worden. Wij hebben daarvoor een agenda gemaakt. Via de rode button 'Inschrijven jachtaktehouders' hieronder kan een baan worden gereserveerd. 

- Alleen de schutters hebben toegang tot het gebouw. Max. aantal personen in de kantine, exclusief     personeel is 12 personen.

- Inschrijven WBE avonden( 1e en laatste dinsdag van de maand) via onderstaande button!